“Stop stealing dreams”

Seth Godin, jedan od najprodavanijih autora i pasionirani zagovornik promena objavio je manifest “Stop stealing dreams” o izmenama koje bi trebalo napraviti u obrazovanju.

Do sada je napisao 13 bestselera koji su prevođeni na više od 30 jezika i ljudima širom sveta promenili mišljenje o marketingu, poslu, promenama. U jednom od najčitanijih individualnih blogova Seth pokreće čitaoce da preuzmu inicijativu, prestanu sa odustajanjem, naglašava promene koji nosi post-industrijska revolucija i otkriva tajne marketinga.

Manifest “Stop stealing dreams” akcentuje stagnaciju obrazovnog sekora u odnosu na napredak ostalih sfera života. “Škola je osnovana još 1900. godine i za tadašnje zahteve je odlično obavljala posao. I dalje dobro služi u ostvarivanju tog cilja, ali je za napredak potrebno više. Jedno je sigurno, ako nastavimo da radimo ono što smo do sada radili nastavićemo da dobjamo ono što već imamo, a to nije progres. Naša deca su suviše bitna da se žrtvuju za status kvo. Stop krađi snova.”

Prezmite elektronsku verziju “Stop stealing dreams”.

EnglishSerbian