Manifest škole za novo doba

Mi iskreno verujemo u ljudsku potrebu da stvara, da ostavlja tragove, da uvek želi više i bolje, da se bori za sklad u njemu i red oko njega, da želi mir i slobodu. Verujemo da istina i znanje oslobađaju čoveka. Naše vrednosti su istina i znanje. Bolji život, jedini cilj svih nas. Za to se beskompromisno borimo i tražimo saveznike.

Mi duboko verujemo da je kvalitetno obrazovanje put u bolji život naših savremenika i generacija koje dolaze.

Sa druge strane znamo da širom sveta obrazovanje današnjice globalni problem i da, ovakvo kakvim ga poznajemo, ne može da odgovori zahtevima i izazovima koje pred nas stavlja vreme koje dolazi. Stoga je naš zadatak da uradimo sve da obrazovanje postane pre svega odgovarajuće u tehnološkom, socijalnom i emotivnom smislu ljudima novog doba i da razvija veštine neophodne za bogat život i rad u XXI veku.

Trudićemo se da naše usluge uvek budu najbolji izbor za obrazovanje naših korisnika i da smo neprekidno okrenuti inovacijama i kreativni. Da smo na raspolaganju studentima odmah i uvek, u najboljoj formi i meri. Da budemo iskreni i snishodljivi, ali i ponosni do te mere da u svakoj komunikaciji i nastupu izazovemo poštovanje i divljenje. Da vraćamo zaboravljene vrednosti. Da smo sa našim korisnicima uvek na istoj strani, čak i kada oni odbijaju da shvate da je tako.

Naš posao, obrazovanje, nije samo nastava, realizacija relevantnog i primenjivog kurikuluma, sadržaj i distribucija znanja, ispiti. Naš posao je da u svim aspektima pomognemo da naši studenti budu uspešniji nego ranije, bolji, da izgrade nove ili unaprede postojeće karijere.

Naš posao je takodje da neprekidno preispitujemo trenutak u kome smo, unapredjujemo svaki naš proces, svaki stav, misao, viziju i ciljeve.

Obrazovanje koje pružamo mora biti efektivno i efikasno u svakom smislu reči. Da za investiciju u obliku vremena i novca, koju ulažemo svi zajedno, postoji unapred poznat pozitivni ishod, bez rizika.

U potpunosti smo posvećeni našoj misiji da, uslugama koje pružamo, život ljudi učinimo boljim, širom sveta. Samo puna posvećenost tom cilju će omogućiti, svakome od nas pojedinačno, da se ukupan napor koji nosimo svakodnevno, vrati pozitivno u punoj meri.

Mi smo nošeni velikom ambicijom i željom da svakog trenutka stvorimo nešto više, drugačije, trajnije, iskrenije i bolje. Mi idemo uvek korak dalje od drugih obrazovnih institucija. Izabrali smo težak, ali častan i čoveka dostojan put. Izabrali smo da nas vode i određuju vrednosti u koje verujemo i koje nam daju snagu i mir. Snaga je potrebna da bi se izdržalo, a mir da bi sve to imalo smisla.

Iako Vam se ikada učini drugačije ono što radimo govorimo od onoga što govorimo, opomenite nas, ukažite. Tako ćemo postati još bolji.

Očekuju nas sve zajedno fantastične mogućnosti za bolji život, nas danas i naše dece sutra. Iskoristimo ih zajedno.

Mi smo tu da pomognemo svima da postignu uvek još više. Da svi budemo ponosni.

EnglishSerbian