NS: Maloletnici opet divljaju

NS-Maloletnici-opet-divljajuTrojica četrnaestogodišnjaka juče su na Železničkoj stanici u Novom Sadu šutirala putnike, otimala im torbe, prskala ih suzavcem i pred njima skidala pantalone.

Policija je protiv dvojice podnela krivične prijave, dok je treći u bekstvu.

Prema rečima očevidaca, najgore je prošao putnik iz Bačkog Jarka D.K,. kojeg su prvo šutirali, zatim su mu oteli torbu, dok su Novosađaninu M.Z. prsnuli suzavac u oči.

U policiji kažu da su isti maloletnici tog dana opljačkali hamburgeriju i lomili mobilijar na dečjem igralištu.

Očevici kažu da se sve odigralo veoma brzo, ali su za samo nekoliko minuta trojica osnovaca napravila opštu pometnju i haos na stanici. “Najpre su pretrčali preko pruge i došli na peron. Odmah su počeli da skidaju pantalone pred putnicima. Pokazivali su gole zadnjice i šokirali sve prisutne”, kaže za “Blic” Kristina Šarić, koja je tog dana bila sa ocem i trogodišnjom ćerkom na peronu.

Ona priča da su maloletnici potom maltretirali starijeg čoveka koji je čitao novine na klupi. Iz čista mira jedan mu je oteo novine, a druga dvojica su ga udarala po glavi.

“Kada je čovek pokušao da ustane, gurnuli su ga na žičanu ogradu i pobegli sa njegovom putnom torbom. Moj otac ih je sa tim čovekom pojurio i oni su bacili torbu i udaljili se sa stanice”, navodi ona.

Drugi očevici kažu da su ih videli na dečjem igralištu, gde su šutirali i lomili klackalice, a potom su iz obližnje hamburgerije ukrali četiri flaše soka i otišli u park pored Međumesne autobuske stanice.

U parku je policija uhapsila dvojicu od njih, a treći je pobegao.

Preuzeto sa >>>

EnglishSerbian